Ruilen & Retourneren

Niet tevreden?

Je bestelling is binnengekomen maar je bent toch niet tevreden? Vervelend! Dit gaan we voor je oplossen. Van ons mag je het volgende verwachten:
• Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar advies.
• 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product.
• Bij een defect: je krijgt de tool in 90% van de gevallen binnen 3 weken werkend terug.
• Een passende oplossing. Jij tevreden, wij tevreden!
• Een artikel niet werkend of beschadigd bij het uitpakken? Neem gelijk even contact op met de klantenservice zodat we het voor je kunnen oplossen!
Achteraf niet helemaal tevreden met je aankoop?
Meld dit binnen 14 dagen na ontvangst bij onze klantenservice. Hierna heb je 14 dagen de tijd om je product te retourneren. We willen je vragen om dit in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk, natuurlijk) te doen. Uiteraard mag je het artikel bekijken zoals je dit ook in een fysieke winkel zou doen.

Een paar voorbeelden:
• Producten met een houdbaarheidsdatum: bekijk en lees gerust de verpakking van een shampoo, conditioner, wax etc. maar maak het product niet open (i.v.m. de houdbaarheidsdatum) als je het aankoop bedrag wenst terug te krijgen."
• Tools/kappersbenodigdheden: haal de stijltang of föhn uit de doos, bekijk hem van alle kanten maar ga de tang niet gebruiken als je het artikel wilt retourneren.
• Extensions: haal de extension uit de verpakking om het artikel te bekijken en te voelen. Houd de extension ook gerust bij je eigen haar om te bepalen of je de juiste kleur te pakken hebt. Maar hang/clip de extension niet in je haar i.v.m. de hygiëne.
Heb je de tools, kappersbenodigdheden of extensions toch gebruikt? We laten je er niet mee zitten! Je krijgt in de meeste gevallen 75% van het aankoopbedrag terug. Neem voor de zekerheid eerst contact op met de klantenservice*.

*Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.
*Sommige producten vallen onder een uitzondering. Wanneer de gesealde beschermverpakking van de Split-Ender Pro 2, Zuka Cape Seal System of de Sibel Hairbuster haarstofzuiger is verbroken, kan dit product i.v.m. hygiene niet meer geretourneerd worden.

Terugbetaling

Het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) wordt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling terugbetaald op je rekening. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. Kaviaarvoorjehaar.nl mag wachten met de terugbetaling totdat alle producten zijn ontvangen of totdat je hebt aangetoond de producten terug te hebben gestuurd."


Retouradres
Kaviaarvoorjehaar.nl
Parallelweg 9
7141DL Groenlo
Nederland


Nog twijfels of je product(en) teruggestuurd mogen worden?

Neem gerust contact op met onze haar- en beautyprofessionals op de klantenservice.