Onze betaalmethodes

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Bankoverschrijving

Kies je voor de optie bankoverschrijving, dan krijg je na het invoeren van je bestelling een e-mail met betalingsinstructies van Multisafepay (de betaalprovider) met het verzoek de betaling aan Multisafepay over te maken. Heb je vragen over jouw bankoverschrijving, neem dan contact op met Multisafepay via 020 - 8500 500.
Let op: Als je kiest voor bankoverschrijving zullen wij je pakket pas versturen als wij je betaling hebben ontvangen. Voor deze betaaloptie geldt dus niet: voor 22.00 uur besteld, is morgen in huis.
Rekeninginformatie:

Rabobank: 179597329
IBAN: NL20RABO0179597329
BIC: RABONL2U