Oefenhoofden

Oefenhoofden

Filters
×
Merk
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Kleur
Filter toepassen

5 producten(en)

 1. Haarstukje middenbruin
  € 31,68 Morgen in huis
 2. Sibel Oefenhoofd Eleonor blond 25-45cm
  € 69,83 Morgen in huis
 3. Heads Up Oefenhoofd Kim 100% human hair 15cm
  € 44,44 Niet op voorraad
 4. Comair Oefenhoofd Simon zonder baard bruin 35cm
  € 47,85 Morgen in huis
 5. Ambition Oefenhoofd Cathy bruin
  € 76,86 Morgen in huis

5 producten(en)

Oefenhoofden met hoge korting!

 

Oefenhoofden, onmisbaar bij het oefenen van het kappersvak. Oefen voor verschillende toepassingen op kappershoofden van topkwaliteit en met 100% echt haar. Kies uit de verschillende oefenkoppen van onder andere Pivot Point, Heads Up, Sibel en Comair.

 

Oefenhoofd mixed synthetic

 

Oefenhoofd mixed synthetic is perfect voor beginnend kapsters. Het haar is 100% synthetisch, waardoor het soepel valt en goed handelbaar is. De eerste kniptechnieken kunnen op deze kappop geleerd worden, zeker voordat er met echt haar geoefend wordt. Stylingtools zoals een krultang of stijltang, kunnen tot 120 graden worden gebruikt op het oefenhoofd.

 

Sibel Oefenhoofd

 

Sibel heeft een heel aantal verschillende oefenhoofden. Dus of je nu wilt oefenen met lang haar, met een baard en snor, op een kaal hoofd of op een kappop met haar aan één kant, Sibel heeft het allemaal!


Sibel oefenhoofd Fanny is één van de bestverkochte kappoppen bij ons op Kapperskorting.com. Het haar is goed handelbaar en erg geschikt om te leren knippen, vlechten of opsteken.

 

Net als kappop Fanny, is oefenhoofd July een goedlopend oefenhoofd van het merk Sibel. De kappop heeft 100% natuurlijk haar. Het haar lijkt erg op Europees haar waardoor het erg fijn is om op te oefenen: je leert meteen hoe je met echt haar om moet gaan! Op deze kappop kan je uitstekend leren knippen!  

 

Bestel je oefenhoofd vandaag nog!

 

Bestel je kappop van Sibel, Heads Up, Comair of Pivot Point bij Kapperskorting.com met kortingen vanaf 10%! Neem ook eens een kijkje bij accessoires, hier staan verschillende statieven voor de kappoppen.

 

Heb je nog vragen over een hoofd, een statief of over een ander product? Stel je vraag dan gerust aan onze persoonlijke klantenservice en zij helpen jou graag verder! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste acties, nieuwste producten en de meest actuele trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!