Volumepoeder

Filters
×
Merk
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Sterkte
Filter toepassen
Vegan
Filter toepassen

5 product(en)

 1. Jean Paul Myne Hug Enjoyable Blow Up Powder Balanced 10gr
  € 16,67 Morgen in huis
 2. Jean Paul Myne Hug Enjoyable Blow Up Powder Ultra Intense 10gr
  € 17,20 Morgen in huis
 3. Kemon And Dry Powder 40 5gr
  € 24,86 Morgen in huis
 4. Maria Nila Power Powder 2gr
  € 21,22 Morgen in huis
 5. Oolaboo Mighty Rice Prompt Volumizing Powder 10gr
  € 24,80 Niet op voorraad

5 product(en)

Vegan Stylingproducten

Vegan stylingproducten zijn trending! Steeds meer mensen eten vegetarisch of veganistisch en dan wil je natuurlijk ook je beauty producten ruilen voor vegan producten! Ook kan het beter zijn voor jouw huidtype om vegan haar en beauty producten te gaan gebruiken. Steeds meer mensen kijken op de ingrediëntenlijst van haar en beautyproducten en vragen zich af of de producten wel vegan zijn. Vegan producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en synthetische geur- en kleurstoffen.

Vegan betekent dat het product geen dierlijke ingrediënten bevat. Vegan producten zijn ook niet op dieren getest en dus cruelty-free. Let wel op dat cruelty-free niet automatisch betekent dat de producten ook vegan zijn! Hetzelfde geldt voor natuurlijke producten. Altijd goed het etiket of de beschrijving lezen.

Volumepoeder

Op Kapperskorting.com bieden wij de beste merken aan die vegan producten hebben geproduceerd, zoals Maria Nila, Jean Paul Myne, Kemon And, Indola, Oolaboo etc. De Vegan volumepoeders bevatten pure ingrediënten die jouw Vegan lifestyle verrijken. Neem gauw een kijkje voor onze Vegan producten!