Permanentwikkels

Permanentwikkels

Filters
×
Merk
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Kleur
Filter toepassen

3 producten(en)

  1. Sibel Shaper Super Flex kort 12 stuks geel 12mm
    € 4,44 Morgen in huis
  2. Sibel Shaper Super Flex Kort 12 stuks grijs 19mm
    € 6,19 Morgen in huis
  3. Efalock Formlock roller Geel
    € 3,90 Morgen in huis

3 producten(en)

Permanentwikkels online kopen 

 

Permanentwikkels kopen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. De ideale keuze voor kappers, eenvoudig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Per 10, 20 of 50 stuks, zodat je daar voordelig gebruik van kunt maken. Online wikkels voor permanent kopen, waarmee je eenvoudig de golven kunt zetten die de klant graag ziet.

De permanentwikkels behoren tot de belangrijke permanent materialen, waarmee je er als kapper voor zorgt dat je alles bij de hand hebt. Om een permanent te kunnen zetten, waarbij je de handen zoveel mogelijk vrij hebt. En daarnaast bijvoorbeeld op zoek naar watergolfrollers? Ook die kun je eenvoudig online kopen, zodat je de keuze hebt uit verschillende mooie producten.

Bestel de permanentwikkels online, net als de andere artikelen om een permanent te kunnen zetten. Alle belangrijke benodigdheden voor de kapper, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. We maken het je graag gemakkelijk. En bestel je voor minimaal €30 exclusief btw? Dan profiteer je van gratis verzending: die krijg je van ons cadeau.