Trimmers

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Accessoires voor trimmers 1

1 product

  1. Panasonic Trimmer ER-GP22
    € 102,01 Morgen in huis

1 product

Trimmers

Ga nu voor de draadloze Trimmer ER-GP22 van Panasonic. De krachtige trimmer is voorzien van een accu om maar liefst 60 minuten aan één stuk te werken. Geschikt voor professioneel gebruik. Het apparaat is zeer geschikt voor nekharen, bakkebaarden, snorren en overige ongewenste haarzones. Dankzij het lichtgewicht en slanke design ligt de trimmer goed in de hand en is het zeer comfortabel om mee te werken. Onderhoud je apparaten goed en zorg voor een langere levensduur. Vervanger voor de Panasonic PA11

Panasonic

Panasonic staat niet alleen bekend vanwege zijn televisies, huishoudelijke apparaten en camera's, maar ook vanwege zijn trimmers en tondeuses van uitstekende kwaliteit! Het merk levert niet alleen topkwaliteit, maar produceert dit ook op een duurzame manier.

Panasonic heeft het doel de beperkte grondstoffen te beschermen. Daarom produceert hij producten die recyclebaar zijn. En tijdens de productie wordt ook rekening gehouden met de CO2-uitstoot! Dus met een Panasonic trimmer of tondeuse heb je niet alleen een apparaat van hoge kwaliteit voor een goede prijs, maar ook een apparaat dat op zeer duurzame wijze geproduceerd is!