Color

1 product

  1. NAK Colour Masque Shampoo 265ml
    € 16,24 Morgen in huis

1 product

Color

De NAK Colour Masque Shampoo is een intensief hydraterende shampoo, speciaal geschikt voor alle haartypes gekleurd haar. Het haar voelt weer heerlijk glad en gehydrateerd aan. NAK Colour Masque Shampoo reinigt het haar op een zachte en milde manier. Hierdoor wordt het haar beschermd en blijft de haarkleur langer mooi.

De producten van NAK bevatten natuurlijke ingrediënten waardoor ze huid en haar respecteren. NAK Colour Masque Shampoo bevat daarnaast glansversterkende Macadamia olie. De speciale formule corrigeert vochtverlies en brengt de vochtbalans van het haar weer in evenwicht.

NAK

NAK is een Australisch merk die haarverzorgings- en stylingproducten aanbiedt van natuurlijke ingrediënten. Al deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de producten sulfaatvrij en zonder parabenen. Voor de verzorgings- en stylingproducten is gebruik gemaakt van rijke, natuurlijke zeemineralen, het “Bio-Marine complex”. Ontdek de producten van NAK bij ons en ervaar wat deze topkwaliteit producten met je haar doen.