Ultra Rich

Ultra Rich

Filters
×
Verzorging
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Toepassing
Filter toepassen

4 product(en)

 1. Macadamia Ultra Rich Moisture Oil Treatment 125ml
  € 18,73 Morgen in huis
 2. Macadamia Ultra Rich Repair Conditioner 300ml
  € 10,28 Morgen in huis
 3. Macadamia Ultra Rich Repair Masque 236ml
  € 16,28 Morgen in huis
 4. Macadamia Ultra Rich Repair Shampoo 300ml
  € 10,57 Niet op voorraad

4 product(en)

Pro Oil Complex

De Ultra Rich lijn van Macadamia bevat het exclusieve Pro Oil Complex. Dit is een mix van therapeutische macadamia- en arganolie. Deze oliën zijn rijk aan vitamines en mineralen. Zo bevatten de oliën verschillende Omega vetzuren die helpen het haar te beschermen, herstellen en sterker te maken van binnenuit.

Mongogo-olie

Daarnaast bevat de Ultra Rich lijn Mongongo-olie. Deze olie is rijk aan linolzuur dat zorgt voor een superieure hydratatie. Hierdoor wordt de elasticiteit verbeterd, worden de haarschubben weer glad gemaakt en wordt pluis tegengegaan.

Verzorging

De exclusieve formule van Macadamia Beauty is anders dan alle andere met olie doordrenkte haarverzorging. Elk Macadamia Beauty-product bevat een gepatenteerde mix van Macadamia-noot- en arganolie. Deze oliën zijn rijk aan Omega 3, 6, 7 en 9 vetzuren. Deze oliën voeden, vullen en herstellen het haar van binnenuit. Macadamia-producten zijn zo effectief dat ze haarbreuk tot 80% kunnen verminderen!

In tegenstelling tot andere op arganolie gebaseerde haarverzorgingsproducten, verzwaart Macadamia haarverzorging niet en is het kleurloos.

Macadamia

Macadamia producten, de naam zegt het al, zijn luxe haarproducten met het ingrediënt macadamia olie. Macadamia olie bevat de hoogste dosering Omega 7 ten opzicht van andere soorten notenolie. De Omega 7 voedt en verzorgt het haar van binnenuit, zonder het haar te verzwaren. Gebruik de Macadamia Olie voor stralend, gezond uitziend haar zonder pluis.